Concert pascal
MOPAN Suceava

Nouă tineri suceveni cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, autori ai mai multor furturi, au fost identificaţi şi prinşi de poliţiştii suceveni. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, poliţiştii au efectuat investigaţii pentru identificarea unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale în perioada octombrie 2014 – februarie 2015. Furturile au fost săvârşite de către o grupare formată din nouă persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, prejudiciul fiind de peste 20.000 lei. „În urma activităţilor investigative şi de cercetare penală desfăşurate, gruparea a fost destructurată, asigurându-se material probator pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorilor şi fiind recuperat o mare parte a prejudiciului”, se spune în comunicatul de presă.
Cercetările au fost începute după ce în noaptea de 23 spre 24 octombrie 2014, persoane necunoscute au dislocat o tăblie de la uşa de acces de la intrarea într-o firmă din Dorneşti şi au sustras băuturi alcoolice, ţigări, cartele telefonice, brichete şi suma de circa 100 lei, prejudiciul total fiind de circa 5.000 lei.
Apoi, în data de 30 octombri 2014, agenţii Postului de Poliţie Dorneşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 43 de ani, din localitate, administratorul unei societăţi comerciale, despre faptul că persoane necunoscute i-au spart uşa de acces în veranda magazinului, apoi au forţat uşa de acces în magazin iar din interior au sustras mai multe bunuri. Bărbatul a reclamat lipsa a aproximativ 40 sticle de băuturi alcoolice, mai multe bunuri şi sume de bani. Valoarea bunurilor sustrase, conform aprecierii persoanei vătămate este de 2500 – 3000 lei.
Un alt furt a fost sesizat pe data de 1 noiembrie 2014, de către un bărbat de 44 ani, din Rădăuti. Acesta a reclamat faptul că persoane necunoscute au intrat în magazinul mixt amplasat în parcarea Mănăstirii Sucevița de unde au sustras mai multe bunuri. La fața locului s-a stabilit că din magazin lipseau mai multe produse alimentare, cafea, băuturi alcoolice si răcoritoare. În urma inventarierii sumare s-a constatat că au fost sustras bunuri în valoare de cca. 3.000 lei.
Nu în ultimul rând, în data de 22 februarie 2015, din locuința unui bărbat din Horodnic de Sus, persoane necunoscute au sustras mai multe scule electrice și obiecte de îmbrăcăminte, prejudiciul creat fiind de 2500 de euro.
În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Horodnic de Sus au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind mai mulţi tineri, organizaţi într-un grup specializat în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activității infracționale a celor nouă tineri și a recuperării integrale a prejudiciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava