Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de vineri, 3 aprilie 2015, poliţiştii suceveni au reuşit să-l reţină pe un tânăr de 15 ani din Câmpulung Moldovenesc, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi anexe. Bunurile sustrase în valoare totală de 1.300 lei au fost recuperate integral, minorul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Astfel, la data de 28 martie 2015, un bărbat de 55 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat prin „112” faptul că în noaptea de 27 spre 28 martie 2015, persoane necunoscute i-au pătruns în magazia locuinței, de unde i-au sustras mai multe bunuri. La faţa locului s-a constatat că în interiorul magaziei în cauză s-a pătruns pe ușa de acces, aceasta fiind lăsată închisă dar neasigurată, iar dintr-un dulap din lemn au fost sustrase  mai multe bunuri, respectiv un motoferăstrău, un pendular electric, un șlefuitor electric şi un aparat foto. Valoarea prejudiciului este de circa 1.100 lei.

Tot în data de 28 martie 2015, un alt bărbat  de 66 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sunat la poliţie pentru a reclama faptul că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute i-au pătruns într-o atelier, iar din interior i-au sustras mai multe bunuri. La fața locului s-a constatat că în interiorul atelierului s-a pătruns pe ușa de acces, prin smulgerea zăvorului, de unde au fost sustrase două ciocane cu cozi din lemn, doi clești metalici pentru scos cuie, mai multe  chei fixe mecanice de diferite mărimi şi un levier . Valoarea prejudiciului este de circa 200 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava