Concert pascal
MOPAN Suceava

Nouă membri ai USR şi-au depus dosarele de candidatură pentru funcţia de prefect al judeţului Suceava. La negocierile din coaliţia de guvernare, funcţia de prefect al judeţului a revenit USR, iar până la termenul limită de depunere a candidaturilor, respectiv duminică la miezul nopţii cei care şi-au depus dosarele sunt Teodor Matei, Gheorghe Sologiuc, Iulian Cimpoieșu, Dan Nichiforel, Lorena Buburuzan, Maria Mălinescu, Radu Anchidin, Gelu Duprii şi Ștefan Pavăl.

Conducerea USR Suceava a anunţat recent şi procedura prin care va fi desemnat noul prefect de Suceava. Astfel, toţi candidaţii au depus o scrisoare de intenție, în care şi-au prezentat modul în care vor pune în practică politicile guvernamentale, un CV în format Europass, o declarație pe proprie răspundere de necolaborare cu securitatea și o declarație pe proprie răspundere potrivit căreia nu au cazier.

După această etapă, comisia de Selecție a dosarelor urmează să se întrunească pentru a alege, prin vot secret, o listă de trei nume. Această listă va fi trimisa Biroului Național al USR, care va începe intervievarea candidaților, cărora li se solicită și un film de prezentare de maximum 5 minute.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava