Comenzi MOPAN Suceava

Noul și mult așteptatul album al Rihannei este foarte posibil să fie lansat anul acesta, în decembrie, potrivit mai multor jurnaliști francezi, informează contactmusic.com.

Jurnalistul Steven Bellery a scris pe Twitter, potrivit ContactMusic: „Noul album al @Rihannei va fi lansat în decembrie! #OpenSessionUniversal”

Cântăreața de 31 de ani și-a ținut fanii ca pe jar din 2016, când a lansat materialul discografic ‘Anti’, al nouălea din carieră. Ultima „actualizare” a venit din partea artistei în iunie, când a declarat că încă lucrează la cel de-al zecelea disc și că nu știe când va fi gata de lansare.

Întrebată recent de un fan cât mai este până va apărea noul album, artista a spus, potrivit sursei citate: „Aș vrea să știu. Am rezervat o bună bucată din luna viitoare sesiunilor de înregistrare în studio.”

De asemenea, Rihanna a spus că i se pare dezamăgitor că nu poate să le arate fanilor cât mai repede noua ei muzică, însă nici nu vrea să facă noul disc pe fugă. „Chiar e aiurea că nu îl pot lansa mai repede, pentru că lucrez la niște piese foarte frumoase. Sunt foarte mulțumită de ceea ce am făcut până acum, dar nu am de gând să arăt ceva până nu este complet. Nu are niciun sens să mă grăbesc, deși îmi doresc să îl lansez.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava