Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul concept de promovare turistică a stațiunii balneoclimaterice Vatra Dornei inițiat de Primărie a fost prezentat la Târgul de Turism al României-ediția de toamnă care a avut loc la finele săptămânii trecute la Romexpo-București.

”Pentru a susține eforturile agenților economici locali din sectorul turistic (și nu numai), pentru promovarea stațiunii balneoclimaterice Vatra Dornei și a brand-ului turistic Visit Vatra Dornei, participarea la Târgul de Turism al României a fost deosebit de importantă. Visit Vatra Dornei, noul concept de promovare turistică inițiat de Primăria Municipiului Vatra Dornei, a reprezentat pentru prima dată stațiunea la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă. Materiale noi (pliante, broșuri, stickere, roll-up-uri, tricouri, hanorace), clipuri de prezentare a destinației, noul site (www.visitvatradornei.ro), pagina de Facebook Visit Vatra Dornei și, bineînțeles, dragul de ținuturile dornene, toate sunt parte al unui efort de a promova mai activ brand-ul Vatra Dornei sub sigla VisitVatraDornei. Visit Vatra Dornei a fost parte din stand-ul organizat de Consiliul Județean Suceava, alături de Visiting Bucovina și Asociația de Ecoturism Țara Dornelor, cu care, ca de fiecare dată, suntem bucuroși să colaborăm”, au transmis oficialii Primăriei Vatra Dornei.

Noul concept de promovare a stațiunii Vatra Dornei inițiat de Primărie, prezentat în premieră la Târgul de Turism al României (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava