Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai recent parfum lansat de Shakira va fi prezentat într-o sticlă în formă de chitară, conform contactmusic.com. Superstarul columbian va scoate pe piață esența ´Love Rock! by Shakira´ cu accente de iasomie și trandafiri, dar și indicii de bergamotă și măr roșu.

Ea a declarat: ˝Este cel de-al șaselea parfum al nostru și simbolizează energie, muzică și are o mare personalitate, reprezentând foarte bine femeia zilelor noastre.˝ Artista a confirmat zvonurile conform cărora se pregătește să înceapă lucrul la muzică nouă pentru un album ce-i va urma celui lansat anul trecut, după ce s-a bucurat de maternitate odată cu venirea pe lume al celui de-al doilea copil, Sasha, mai notează sursa citată.

Interpreta piesei ´Hips Don’t Lie´ a spus pentru Telemundo: ˝Din moment ce voi începe lucrul pentru muzică nouă, eveniment ce va avea loc în curând, spre finalul acestui an sau la începutul anului următor, voi începe munca pentru noul meu disc în studio, unde voi înregistra și voi produce noi piese.˝ ˝Vreau să mă bucur de ceea ce înseamnă să fii mamă cu adevărat deoarece peste trei luni nu voi mai avea un bebeluș, va fi un copil de un an atunci. Vreau să fiu sigură că sunt alături de el.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava