Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava a sărbătorit sâmbătă de Buna Vestire 24 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Evenimentul cu mare încărcătură emoțională a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local în prezența primarului Ion Lungu și a șefei serviciului de stare civilă, Elena Maxim.

Primarul a felicitat cuplurile pentru longevitate și exemplu în viață și le-a mulțumit pentru că au constribuit la prima modernizare a Sucevei cea din vremea comunismului și contribuie și acum la a doua modernizare din capitalism. ”Primăria municipiului Suceava a luat această inițiativă de a sărbători cuplurile de aur din anul 2005 ca un minim respect din partea comunității pentru cei care au contribuit la prima modernizare a orașului care s-a făcut pe vremea comunismului și contribuie și astăzi la a doua modernizare. Nu a fost simplu nici atunci nu este simplu nici astăzi. Din păcate acești oameni au fost generația de sacrificiu și atunci și este și acum. Noi încercăm să mergem mai departe cu acest oraș și în calitatea mea de primar îmi dau strădania să avem un oraș cât mai frumos în care să ne placă să trăim”, a spus Lungu.

Ion Lungu le-a prezentat cuplurilor de aur o parte din proiectele realizate în oraș precum reabilitarea Cetății de Scaun, construirea celor două parcări subterane sau reabilitarea unor școli și grădinițe, proiecte care se află în derulare cum ar fi modernizarea iluminatului public, modernizarea străzilor și proiecte viitoare precum un nou pod peste râul Suceava, sală polivalentă, modernizarea cinematografului din Ițcani, a piețelor, asfaltarea unor străzi de pământ sau achiziționarea a 40 de autobuze electrice. Primarul le-a dat o veste bună pensionarilor aceea că după ce vor fi aduse autobuzele electrice abonamentele pentru ei vor fi gratuite. În prezent pensionarii beneficiază de 50% gratuitate. Cele 24 de cupluri de aur au primit flori, diplome de fidelitate și câte 200 de lei idemnizație care va crește la 400 de lei de luna viitoare. În final Ion Lungu a ciocnit cu sărbătoriții câte o cupă cu șampanie și a făcut poze pentru eternitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava