• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O ambulanţă care circula fără semnalele luminoase aprinse a acroşat o femeie în timp ce aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.30, un bărbat de 51 ani, din comuna Moara, în timp ce conducea ambulanţa, pe Bulevardul 1 Mai din Suceava, când a ajuns la intersecţia cu strada Universităţii, a surprins şi accidentat uşor o femeie de 35 ani, din judeţul Vrancea, angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni din dreptul stadionului „Areni”. În momentul producerii accidentului, ambulanța nu circula cu semnalele luminoase sau acustice în funcțiune. Conducătorul ambulanţei şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului şi de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava