Concert pascal
MOPAN Suceava

O bătrână din Suceava, Clemansa R., de 84 de ani, a fost jefuită un bărbat care s-a dat drept angajat al unei companii de gaz. În cursul zilei de vineri, R. Clemansa, de 84 ani a sesizat  faptul că sub pretextul verificării conductelor şi instalaţilor de gaz, un bărbat i-a sustras din locuinţă suma de 7.400 lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în cursul zilei de vineri, în jurul orelor 11.00, bătrâna a primit în locuinţă un bărbat care s-a recomandat a fi de la societatea de gaz şi a invocat necesitatea efectuării unor verificări la instalaţiile şi aparatele de gătit. Bărbatul a intrat doar în bucătăria locuinţei, unde a verificat instalaţiile de gaz. La scurt timp după plecarea bărbatului, poştaşul i-a adus bătrânei pensia pentru handicap, iar în momentul în care a intenţionat să pună banii la locul lor a constat lipsa sumei de 7400 lei pe care o păstra într-o cutie din dulapul aflat în sufragerie.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cetăţenilor să dea dovadă de responsabilitate şi să nu permită accesul în locuinţă a persoanelor necunoscute care pretind a reprezenta diverse instituţii sau organizaţii. Recomandăm cetăţenilor să solicite documente justificative şi legitimaţii de serviciu care să ateste calitatea invocată de persoanele care pretind că reprezintă diverse instituţii sau prestează anumite activităţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava