Concert pascal
MOPAN Suceava

O carte ce i-a aparținut prințesei Diana în copilărie a fost vândută cu câteva sute de lire sterline la o licitație organizată de International Autograph Auctions of Nottingham, în Anglia, informează contactmusic.com.

Prințesa de Wales și-a trecut numele pe una dintre paginile cărții, o primă ediție a ‚Noddy Goes To Toyland’, scrisă de apreciatul autor englez Enid Blyton.

În același lot în care era și această carte se mai aflau două cărți, tot pentru copii, care au aparținut surorilor Prințesei Diana, Lady Sarah MCCorquodale și Lady Jane Fellowes. Lotul a fost vândut unui colecționar cu 3 084 de lire sterline, o sumă de trei ori mai mare decât cea estimată inițial, 1000 de lire sterline, mai scrie sursa citată.

Richard Davie, directorul case de licitații, a declarat pentru ziarul britanic Daily Mirror: „Prințesa Diana este încă o figură foarte populară printre britanici și comunitatea colecționarilor. Lucrul foarte  interesant la această carte este semnătura, dar și faptul că reprezintă o parte din copilăria unei fețe regale. Este imposibil să știu sigur, dar din felul în care a scris, aș putea ghici că Diana avea în jur de cinci, șase ani când s-a semnat pe carte. S-a vândut cu sumă foarte mare, de trei ori față de cea estimată inițial, unui colecționar britanic.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava