Concert pascal
MOPAN Suceava

O suceveancă cere ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, pentru a-l salva pe tatăl ei de ”patima alcoolului”. Mai exact aceasta vrea să știe care dacă tatăl ei poate face tratament homeopat așa cum i-a prescris medical, tratament care să nu fie în contradicție cu învățătura Bisericii.

”Tatăl meu este stăpânit de patima alcoolului și  are diverse probleme de sănătate, iar întrebând un medic, acesta intenționează să-i prescrie ceva homeopat. Care este poziția Bisericii Ortodoxe Române față de homeopatie? Internetul indică homeopatia ca fiind ceva care este în contradicție cu învățătura Bisericii. Adevărul este că eu nu am înțeles mare lucru despre aceasta”, a scris femeia.

IPS Calinic i-a transmis doamnei că tatăl ei poate folosi tratament homeopat fără mustrări de conștiință. ”Dacă picăturile homeopate vă sunt recomandate de medic și pot rezolva problemele de sănătate ale tatălui dumneavoastră, folosiți-le fără mustrări de conștiință, întrucât sunt mai puțin nocive. Zile binecuvântate!”, a spus înaltul prelat.

O doamnă din Suceava cere ajutorul IPS Calinic pentru a-l salva pe tatăl ei de ”patima alcoolului”, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava