Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeia din comuna Şcheia a fost înşelată cu suma de 800 de lei de un valutist din Suceava. În dimineaţa zilei de vineri, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie de 33 ani, din comuna Şcheia, despre faptul că în urma efectuării unei tranzacţii de schimb valutar, o persoană necunoscută a înşelat-o cu suma de 800 lei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul femeia s-a deplasat la casele de schimb valutar din zona Pieţei Agroalimentare Centrale Suceava însă din cauză că acestea erau închise, victima s-a deplasat pe strada Petru Rareş, unde a fost abordată de un bărbat necunoscut care s-a oferit să-i schimbe valuta.
Femeia s-a deplasat cu persoana necunoscută pe holul de la parterul unui bloc, unde a efectuat tranzacția. La un moment dat bărbatul i-a sugerat să pună banii repede în buzunar, iar aceasta s-a conformat, fără să-i mai numere.
Ulterior, în momentul în care a ajuns la maşină şi a scos banii din portofel, femeia a constatat că din cei 1.220 lei, lipseşte suma de 800 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului. „Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordate de persoane necunoscute care solicită să efectueze activităţi de schimb valutar. Poliţiştii recomandă efectuarea de schimburi valutare doar la bănci şi case de schimb valutar, după consultarea atentă a cursurilor şi comisioanelor afişate. În cazul în care aveţi suspiciuni cu privire la faptul că sunteţi înşelaţi apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie”, se spune într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava