MOPAN Suceava

Poliţiştii din Dumbrăveni au fost nevoiţi să apeleze la armamentul din dotare pentru a prinde un şofer care a încercat să fugă de ei, însă acesta a reuşit să se facă nevăzut. Potrivit unui comunicat de presă, sâmbătă, în jurul orei 23.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni a oprit un pentru control pe un drum comunal neclasificat de pe raza satului Dumbrăveni, un autoturism, şoferul declarând faptul că nu are asupra sa niciun document. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, acesta fiind un bărbat de 40 de ani din localitate.
Ulterior, în prezența unui martor asistent, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, iar când i s-a adus la cunoștință faptul că urmează să se deplaseze la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei bărbatul a refuzat și a fugit, sărind gardul unei locuințe din apropiere.
Poliţiştii au pornit în urmărirea sa şi având în vedere că bărbatul nu s-a supus somațiilor, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, însă suspectul a reuşit să fugă.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că acesta figurează ca sechestru în cauze penale. Cercetările continuă față de bărbatul de 40 de ani, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

Focuri de armă pentru prinderea unui şofer din Dumbrăveni care fugit de poliţişti, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava