• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Detaşamentul de pompieri Suceava şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean au intervenit, cu cinci ambulanţe, dintre care două de terapie intensivă, şi un echipaj de descarcerare, la un accident rutier care a vut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7:45, pe drumul E85, pe raza localităţii Pătrăuţi.

În accident a fost implicat un singur autovehicul, în care se aflau o femeie, în vârstă de 32 ani, şi cei trei copii ai săi, cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani. Niciuna dintre victime nu a fost încarcerată, toţi ocupanţii reuşind să iasă singuri din autoturismului. Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri, balizarea zonei, verificarea eventualelor scurgeri de lichide inflamabile şi deconectarea bornelor de la bateria de acumulatori. Concomitent, au acordat primul ajutor medical, au imobilizat victimele pentru a nu suferi alte traumatisme, după care, împreună cu lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au transportat răniţii la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava