MOPAN Suceava

Prefectul Alexandru Moldovan a semnat miercuri contractul de execuție lucrări pentru proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, ofertantul clasat pe primul loc în cadrul procedurii de achiziție publică a lucrărilor de construire, după expirarea termenului legal în care se puteau depune contestații fiind S.C. MATEO RUSTIC CONSTRUCT S.R.L. cu sediul în localitatea Ipotești.

Proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică şi renovare energetică moderată a clădirii în care îşi desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, este promovat în cadrul Planului National de Redresare şi Rezilienţă prin apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1. și finanțat prin Componenta C5 – VALUL RENOVĂRII, AXA 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1- RENOVAREA INTEGRATĂ (CONSOLIDARE SEISMICĂ ȘI RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ) – Cod proiect C5-B1-21, fiind implementat de Instituția Prefectului – Județul Suceava în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne.

O firmă din Ipotești va renova clădirea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava