Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost prezent alături de primarii din Arbore și Hănțești la semnarea unor contracte de finanțare de aproape 11,7 milioane de lei din fonduri europene pentru cele două comune. „Vorbim de trei centre de zi, două pentru sprijinirea copiilor și unul pentru îngrijirea persoanelor vârstnice.

Alături de primarii comunelor Arbore și Hănțești, Dan Tiperciuc și Daniel Olariu, am fost astăzi la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, unde, în prezența dnei ministru Natalia Intotero, s-au semnat primele două contracte de construire de centre de zi pentru copii care să beneficieze, după școală sau grădiniță, de o masă caldă ori îndrumare educațională”, a spus Gheorghe Șoldan. El a adăugat că centrele se vor construi în cele două comune sucevene, valoarea contractelor aferente Planului Național de Redresare și Reziliență fiind de 2,156 milioane de lei pentru comuna Hănțești și de 2,3 milioane de lei pentru comuna Arbore.

De precizat că primarul Dan Tiperciuc a mai semnat și un al doilea contract privind construirea unui Centru de zi pentru persoane vârstnice în comuna Arbore, cu servicii de asistență socială, recuperare și echipă mobilă de îngrijire la domiciliu. Valoarea acestui proiect este de 7,227 milioane de lei, finanțat tot prin PNRR.  „Îi felicit pe cei doi primari pentru modul în care se implică în atragerea de fonduri europene pentru comunele lor și îi mulțumesc dnei ministru Natalia Intotero pentru sprijinul oferit”, a transmis Șoldan.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava