Concert pascal
MOPAN Suceava

O maşină a fost distrusă în cartierul Iţcani în urma unui scandal între patru persoane. În seara zilei de vineri, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre producerea unui scandal în zona Gării Suceava Nord.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul doi localnici, unul de 19 ani şi celălalt de 33 de ani, s-au deplasat cu un autoturism înmatriculat în străinătate în zona Gării Suceava Nord, iar în dreptul parcului din faţa gării Iţcani s-au întâlnit cu doi bărbați de 31 și 33 de ani, ambii din municipiul Suceava. Între cei patru a avut loc o discuţie contradictorie, în timpul căreia şi-au adresat injurii şi cuvinte jignitoare.

După ce au plecat cu autoturismul și au oprit în dreptul unui imobil de pe aceeaşi stradă, victimele au fost agresate cu obiecte contondente de ceilalţi doi bărbaţi, care au lovit caroseria autoturismului provocând avarii la parbriz, capotă, oglinzi şi lunetă. Cele două victime au fost conduse la spital, pentru acordare de îngrijiri medicale. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violențe”, ”distrugere” și ”tulburarea ordinii și liniștii publice”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava