• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un autoturism în care se aflau două persoane a derapat și a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ șase metri. Accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 17:00, pe drumul comunal Dragoșa, din comuna Frumosu. Mașina a rămas suspendată pe la jumătatea râpei, în crengile unor arbuști, și era în pericol de răsturnare. „Pentru că autoturismul se afla în instabilitate și la orice mișcare s-ar fi putut răsturna, cei doi ocupanți au decis să nu riște și să ceară ajutorul la numărul unic de urgențe 112”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc s-a deplasat la fața locului cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
„Imediat ce au ajuns, pompierii militari au asigurat mașina, folosind corzi de salvare, după care au deschis portierele și i-au extras pe cei doi bărbați, în siguranță. La rândul lor, paramedicii SMURD i-au evaluat din punct de vedere medical, starea lor generală fiind una bună”, mai precizează ISU Suceava.
Ulterior, cu ajutorul unui TAF de la Ocolul Silvic din zonă, militarii au tras mașina înapoi pe drumul comunal. Deoarece aceasta nu avea decât mici avarii, cei doi bărbați s-au urcat în ea și și-au continuat drumul inițial.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava