Un bărbat în vârstă de de 31 de ani din comuna Hârtop fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a violat şi a şantajat o minoră. În cursul zilei de marţi, 19 martie 2013, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava au efectuat o percheziție la domiciliul lui A. Constantin, de 31 de ani din Hârtop, ridicând de la acesta mai multe bunuri, respectiv sisteme informatice şi mai multe CD-uri şi DVD-uri.

Bărbatul este suspect că în luna februarie 2013 i-a solicitat unei minore din comuna Hârtop să întreţină relaţii sexuale în locuinţa sa, şantajând-o că, în caz contrar va face publice imagini compromiţătoare care ar fi prezentat victima în situaţii indecente.

„După consumarea unui act sexual, în zilele următoare, învinuitul a solicitat prietenului minorei o sumă de bani pentru a nu face publice imagini compromițătoare cu aceasta, promiţând în schimb că le va înmâna suportul magnetic cuprinzând înregistrările respective. De asemenea, învinuitul a solicitat ca victima să mai întreţină un raport sexual în cazul în care nu dispune de suma de bani solicitată”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de emitere a mandatului de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava