Concert pascal
MOPAN Suceava

O tânără de 17 ani refugiată din Ucraina a născut o fețiță sănătoasă la Spitalul Județean Suceava. Managerul Spitalului, dr. Alexandru Calancea, a precizat că astăzi dimineața, în jurul orei 7:30, o pacientă în vârsta de 17 ani, provenind dintre refugiații din Ucraina a fost adusă de urgență cu ambulanța la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean.

Pacienta, venită din zona Cernauti, cu sarcina la termen, a fost dusă în sala de operație, datorită unor complicatii care au apărut în cursul dimineții, unde i s-a efectuat cezariana de urgență. Tânăra a născut o fetița sănătoasă, de 2.790 de grame, scor APGAR 9. „În acest moment și mama și fetița sunt bine și se afla sub supraveghere medicala, ambii cu evoluție predictiv favorabila. Este primul copil născut din rândul persoanelor refugiate la spitalul judetean Suceava. Noua mamică nu a ales încă numele bebelusului”, a transmis directorul Spitalului Județean.

El a amintit că în ultimele 24 de ore, la Unitatea de Primire a Urgentelor s-au prezentat 17 refugiați, dintre care patru au fost internati.

„Vrem sa reasiguram cetatenii care provin din zona de conflict de întregul suport al medicilor de la spitalul judetean Suceava”, a mai spus dr. Alexandru Calancea.

O tânără de 17 ani refugiată din Ucraina a născut o fețiță sănătoasă la Spitalul Județean Suceava, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava