Concert pascal
MOPAN Suceava

Miruna, o tânără cu inima plină de pasiune pentru dans, este acum în mijlocul unei bătălii cu soarta. Scolioza, un adversar nemilos, i-a pus în cale obstacole pe care le-a înfruntat cu mult curaj de-a lungul timpului. Cu toate acestea, lupta a devenit tot mai dificilă, iar visul ei de a dansa a început să se stingă în umbra acestei afecțiuni.

La numai 5 anișori, Miruna a fost supusă unei operații pe cord deschis. Operația a fost una dificilă, dar s-a încheiat cu succes. Problemele de sănătate nu au ocolit-o însă de-a lungul anilor. Patru ani mai târziu avea să fie diagnosticată cu scolioză.

,,În acel moment medicii ne-au spus că afecțiunea nu reprezintă un pericol. O vreme a purtat corset. Cu trecerea timpului, însă, curbura coloanei s-a accentuat în ritm alarmant, iar viața copilul meu este pusă acum în pericol. Există în orice moment riscul perforării organelor interne, din cauza spațiului tot mai mic al cutiei toracice. Doar o intervenție chirurgicală îi poate salva viața.” Ne-a povestit tatăl Mirunei Craiu cu lacrimi în ochi.

Miruna este într-o situație critică nu doar din punct de vedere fizic, toată această poveste a afectat-o și din punct de vedere emoțional

,,O parte dintre colegi au început să o marginalizeze. Iese rar cu prietenii și visează la o zi în care să se poată îmbrăca cu o rochie cu decolteu fără ca cineva să se uite ciudat la ea.”

Cu fiecare zi care trece, Miruna se confruntă cu provocări tot mai mari. Scolioza progresează rapid și îi pune în pericol nu doar mobilitatea, ci și viața și implicit visul de a mai putea dansa vreodată. O intervenție chirurgicală complexă reprezintă acum cea mai bună șansă de a-și recăpăta viața și visul.  Dar această operație vine la un cost imposibil de achitat de o familie cu venituri medii în România: 25.500 de euro.

,,Fiecare donație, oricât de mică, o duce pe Miruna mai aproape de visul ei, de a dansa din nou, de a-și redobândi libertatea și bucuria. Ajută-ne să facem diferența. Ajută-ne să o readucem pe Miruna în lumina reflectoarelor,” Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o inimă.

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/miruna-craiu/

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele MIRUNA CRAIU

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava