Concert pascal
MOPAN Suceava

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutățit, așa că a fost nevoită să se interneze și ea în spital. Vineri seara, soțul ei, Viorel Lis, a fost oprit la Institutul „Matei Balș”, din București. Amândoi sunt infectați cu virusul Sars-Cov-2. Click! a aflat în ce stare se află cei doi, la acestă oră.

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutățit brusc la doar puțin timp după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar medicii au decis să o interneze și pe ea în spital, tot la Matei Balș. Inițial vedeta s-a tratat acasă, asta în timp ce soțul ei se afla sub supravegherea medicilor. În cele din urmă, Oana a ajuns în aceeași rezervă cu soțul ei, Viorel Lis, potrivit click.ro.

Buna lor prietenă, Mara Banică, a fost cea care l-a determinat pe Viorel Lis să meargă la spital, în primă fază. „Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă.

Citește articolul complet: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-oana-lis-internata-si-ea-de-urgenta-din-cauza-covid-mara-banica-sunt

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava