La aproape trei ani de la cununia civilă, Oana Roman „se mărită” din nou! Vedeta și Marius Elisei vor ajunge în fața altarului pentru a-și reînnoi jurămintele. Mezina familiei Roman a fost cea care a venit cu ideea organizării unui astfel de eveniment, potrivit click.ro.

”Am simțit nevoia să mergem să mulțumim, pentru că, practic, despre asta este vorba: o slujbă de mulțumire. Şi la biserică şi la petrecere eu şi Isabela, care va fi domnişoară de onoare, vom avea două ţinute diferirte. Una la prânu şi alta seara. Nu am scris jurăminte, dar eu am în cap un mic discurs pe care să-l spun seara la petrecere. Voi păstra aceste scaune albe, dar vor schimba panglica de la şerveţele, ca să se asorteze cu rochia mea, iar în loc de şfeşnic va fi un aranjament floral, aceleaşi flori care se vor regăsi pe ţinuta mea”, a explicat Oana Roman la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana-roman-mai-face-o-nunta-detaliile-evenimentului-neasteptat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava