Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru comentariile sale directe și acide la adresa multor persoane, însă de fiecare dată și le asumă pe deplin. Printre vedetele față de care a făcut declarații ironice până acum este și Gabriela Cristea, notează click.ro.

„Este imaginea sportului pe Pământ! Deci eu când mă gândesc la ea, când o văd nu mă gândesc la păpălică, nu, gata, zic sport! Fibră, ea e! Ce făcea acolo, își încheia șireturile? De la atât pedalat i s-au desfăcut șireturile. Tu, știi, în loc să mergi pe bicicletă să ajungi undeva, tu pedalezi pe loc și nu ajungi nicăieri că ți se rup șireturile, ți se desfac. I-a dat like Pinocchio! Astea cum postează ceva toate își dau like între ele, dar ele în particular, dacă nu sunt una cu alta, s-ar rupe, s-ar sfâșia! Știți că mie nu-mi dă like nimeni? Pe mine nu mă urmărește nimeni, nu cred că le place… Credeți cumva că sunt supărate pe mine vedetele astea și influcencerițele astea de nu dau like?”, a fost atacul dur la adresa prezentatoarei, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-zavoranu-ironica-la-adresa-gabrielei-2334626.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava