Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabi Bădălău (35 de ani) are, se pare, o meteahnă care le pune pe fugă pe femeile din viața lui. Prietenia cu Florin Salam și chefurile de pomină, date împreună cu manelistul, l-au lăsat pe afaceristul din Bolintin Vale iar singurel. Bianca Drăgușanu l-a părăsit, din nou, pe afacerist. Nici fosta soție, Claudia Pătrășcanu, nu-i tolera afaceristului ieșirile în decor cu manelistul, notează click.ro.

Bianca Drăgușanu (41 de ani) l-a părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău. Cei doi nu mai formează un cuplu de ceva timp, de când Drăgușanca a decis să intre în „reparații” și și-a mai făcut câteva intervenții estetice.

Blonda s-a supărat foc pentru că Gabi Bădălău nu ar fi vizitat-o după operația de lifting facial, ba, mai mult, afaceristul din Bolintin Vale se distra în tot acest timp la un chef pe muzica amicului lui, Florin Salam.

Nu este prima dată când Florin Salam intervine în relația celor doi, care, timp de trei ani, a fost presărată cu despărțiri, urmare de împăcări spectaculoase.

Claudia Pătrășcanu (45 de ani), fosta soție a lui Gabi Bădălău, a fost prima care a dezvăluit după divorț obiceiul lui Gabi Bădălău de a da chefuri cu domnișoare împreună cu Florin Salam, prietenul lui cel mai bun, chiar în timpul căsniciei lor.

„El e prieten bun cu Salam. Le place să dea chefuri mereu împreună. La aceste chefuri, erau domnișoare, se consuma alcool și chiar substanțe interzise. Claudia era foarte deranjată de prietenia lui cu Salam”, au dezvăluit surse din preajma fostului cuplu, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/obiceiul-lui-gabi-badalau-care-le-a-pus-pe-fuga-pe-2337762.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava