Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan (39 de ani) și-a făcut o obișnuință din a fi alături de iubitul său, Victor Cornea (30 de ani), la antrenamente, dar și la meciuri și în turneele în care acesta participă. Asta s-a întâmplat și anul acesta. Cântăreața a fost alături de partenerul ei la Cupa Davis, acolo unde tenismenul și Marius Copil au pierdut în fața fraților Tsitsipas, iar Grecia a învins România cu 4-0 în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială I. După acest eșec dureros, Andreea Bălan l-a lăsat singur și s-a întors în țară, potrivit click.ro.

Așadar, ea și Victor Cornea au plecat în aceeași zi de la Atena, dar pe drumuri diferite. El a decis să plece în Argentina, la Cordoba, acolo unde jucătorul român va participa la un turneu important din seria WTA 250, în timp ce Andreea Bălan s-a întors în România, după cum reiese din postările făcute pe rețelele de socializare. Marți, 6 februarie, cântăreața a publicat mai multe videoclipuri pe contul său de Instagram, la secțiunea InstaStory, unde le spune fanilor că se află la un shooting, notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-balan-s-a-separat-de-victor-cornea-ce-2337828.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava