Concert pascal
MOPAN Suceava

După o perioadă în care a avut numeroase colaborări cu artiști români, timp în care și-a pregătit propriul său portofoliu, OBIE, artistul nigerian care reușește să echilibreze muzica și medicina cu deosebită determinare și o pasiune de neoprit, a ales să își facă debutul oficial printr-o dublă lansare incendiară.

HOT este piesa care dă tonul acestei noi aventuri, aducând ritmul și adrenalina în inimile fanilor și inspirând poftă de viață. Piesa a fost scrisă, compusă și produsă de OBIE, instrumentalul a fost realizat de către Vlad Apetroaiei, iar Mix & Master sunt semnate de talentatul producător, Răzvan Matache. Conceptul vizual al acestui single a fost creat în colaborare cu artistul Bogdan Mihai Radu care a realizat pictura iar fotografia este semnată de Aurel Șerban.

Take a while aduce o notă excentrică, puțin scandaloasă chiar și duce adrenalina la următorul nivel. Este acea piesă care înseninează diminețile și oferă energie pozitivă pentru întreaga zi. Asemeni piesei HOT, Take a while a fost scrisă, compusă și produsă de OBIE, iar instrumentalul a fost realizat de Vlad Apetroaiei, împreună cu OBIE. Mix & Master îi aparțin lui Răzvan Matache iar fotografia lui Aurel Șerban și Cătălin Munteanu, Airman Productions.

https://gallery.mailchimp.com/video_thumbnails_new/16c48e39801229d2658d38b1aed64542.png

Caracterul liber și nealterat al celor două single-uri a fost influențat de experiența sa controversată de a scrie piese pentru alți artiști, pentru o lungă perioadă de timp. “Am decis să nu mai fac niciun compromis. Aleg să ofer fanilor mei muzică extraordinară, indiferent de tendințe, aspectul comercial sau interese financiare. Acesta este doar începutul, acum am pornit pe un nou drum iar aceste piese sunt dedicate celor cărora le place muzica mea.”
https://gallery.mailchimp.com/dde36a5974a0eedfba952a7b2/images/22dd2085-8d34-4f52-8995-0cf936bc9e7a.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anterior, OBIE a lansat single-uri în colaborare cu Xntrik (Vlad Apetroaiei) – All the Time și F.D.R., Connect-R – Drăgostit, Theo Rose – Go Loca, KRMA – 2022 și Adriana Rusu – Like it low și a scris piese pentru diverși artiști români și străini, printre care “Love in DUBAI” pentru Faydee & DJ Sava.

OBIE online
Facebook: https://www.facebook.com/ObiePage/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/iaminstaobie/
Website: http://www.partyfavors-ent.com/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava