Concert pascal
MOPAN Suceava

Octavia Geamănu a stârnit controverse pe rețelele de socializare, după ce a ironizat vestimentația lui Smiley în timpul unui concert recent. Artistul a urcat pe scenă purtând un tricou roz și pantaloni largi, iar reacția fostei prezentatoare de la Antena 1 a adus cu sine un val de critici din partea fanilor artistului, notează click.ro.

Într-un video postat de un utilizator și distribuit ulterior de Octavia Geamănu pe Facebook, Smiley apare în timp ce interpretează melodia „Rita”, în colaborare cu Connect-R. Cu toate că piesa a fost bine primită de public, atenția s-a îndreptat către vestimentația neconvențională a artistului. Smiley a purtat un tricou de culoare roz aprinsă și o pereche de pantaloni negri extrem de largi, care au stârnit comentarii în mediul online.  Reacția Octaviei Geamănu nu a fost una pozitivă. Ea a distribuit videoclipul împreună cu comentariul unui internaut care îl ironiza pe Smiley: „Haideți s-o aplaudăm! O cheamă «Smiley»”, a fost mesajul dur al acestuia. Fosta prezentatoare a adăugat o simplă „Bună dimineața” în dreptul postării, iar asta a declanșat un val de critici din partea fanilor artistului.

„Nu-i frumos! Te uiți în curtea vecinului? Sau asta e tema unui nou podcast? Mai bine postează numai cu tine și cu podcastul tău… E mai liniște și mai bine așa! Te urmăresc, dar dacă începi și tu cu postări din astea, despre x și y de la noi sau de afară… Hai, succes în continuare!”, a scris o persoană în comentarii, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/octavia-geamanu-atac-la-adresa-lui-smiley-2310313.html

Octavia Geamănu, atac la adresa lui Smiley. Incredibil ce a avut de spus despre soțul Ginei Pistol, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava