Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul Alexandru Moldovan, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, și inspectorul șef al ISU, colonel Costică Ghiață au participat marți,  17 ianuarie 2023, la activitățile prilejuite de vizita în județ a ministrului afacerilor europene și proprietății de stat al Finlandei, Tytti Tuppurainen, aflată în vizită de lucru în România. Delegația oficială din care au mai făcut parte secretarul de stat pentru afaceri europene al M.A.E., Daniela Gîtman, secretarul de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, excelența sa doamna Marjut Akola, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Finlanda la București și înalți oficiali finlandezi și români a vizitat Centrul logistic de stocare și distribuție a asistenței umanitare (HUB) Salcea, Punctul operativ avansat (POA) Siret și tabăra de cazare provizorie a refugiaților ucrainieni de la Rădăuți.

Au fost prezentate succint măsurile adoptate de autoritățile române în sprijinul Ucrainei, atât pentru facilitarea intrării în țară prin PTF Siret a peste 930.000 de refugiați, asigurarea ajutorului de urgență imediat (cazare, hrană, transport etc) la cerere, precum și pentru tranzitul prin județ a unui volum semnificativ de mărfuri, atât de necesare poporului vecin.

Înaltul oficial finlandez a apreciat la superlativ eforturile depuse de instituțiile, administrația locală și sociatatea civilă din județul Suceava pentru ajutorarea refugiaților ucrainieni.

Oficiali finlandezi în frunte cu ministrul afacerilor europene în inspecție la HUB-ul de la Salcea și în tabăra pentru refugiați ucraineni din Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava