Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

După mai bine de un an de încercări pentru a deveni tată și vizite la medic, Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette și Alina, aparent soția lui secretă, și-au îndeplinit marele vis, potrivit click.ro.

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, Andrei Ungureanu și partenera lui de viață, Alina, s-au căsătorit. Asta nu este tot, căci cei doi se pregătesc și să devină părinți! Se pare că vizitele la medic și perseverența i-au ajutat să-și îndeplinească cel mai mare vis.

Cu toate acestea, situația nu e chiar roz între cei doi. Se pare că neînțelegerile dintre ei au dus într-un punct limită al lui Andrei Ungureanu, care s-ar fi despărțit de soție. Nemulțumită de cele întâmplate, Alina ar fi apelat la șantajul emoțional și l-ar fi amenințat pe Omul cu Tourette că va scăpa de copilul lor, dacă nu se împacă. De dragul faptului că urmează să devină tată și, implicit, să i se îndeplinească cel mai mare vis, Andrei Ungureanu și-ar fi „călcat” pe suflet și s-ar fi împăcat cu Alina, conform sursei citate. Totul s-a petrecut între cei doi după nu mai puțin de un an în care s-au tot chinuit să devină părinți.

Află mai multe și vezi FOTO, accesând: https://click.ro/primetime/omul-cu-tourette-urmeaza-sa-devina-tata-de-ce-l-a-2233180.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava