Concert pascal
MOPAN Suceava

Omul de afaceri sucevean, Sorin Leontin Rotariu, s-a sinucis duminică la amiază, lăsând înurma un bilet în care spunea că a ales să-şi pună capăt deoarece „cancerul m-ar fi doborât în câteva luni”. Bărbatul s-a sinucis pe un pod construit peste calea ferată din comuna Şcheia, pe şoseaua de centură a municipiului Suceava. Sorin Leontin Rotariu a fost găsit fără suflare duminică la amiază, poliţiştii primind un apel la „112” prin care erau informaţi că pe calea ferată era trupul unui bărbat. Echipajele SMURD deplasate la faţa locului au încercat să-l resusciteze însă fără nici un rezultat. Din cercetări a rezultat faptul că omul de afaceri sucevean a folosit o bară de fier pentru a atinge liniile de înaltă tensiune de deasupra liniei de cale ferată. După ce s-a electrocutat, bărbatul a căzut pe calea ferată.

Biletul de adio lăsat de Sorin Leontin Rotariu a fost găsit într-o camionetă aflată în apropierea locului unde acesta a decis să-şi pună capăt zilelor.

De precizat că în anul 2011, Sorin Leontin Rotariu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce şi-a sechestrat soţia, doi călugări şi doi prieteni într-un garaj de pe strada Mărăşeşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava