Concert Pascal

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, consideră că înfiinţarea Uniunii Social Democrate din care fac parte PSD, PC şi UNPR, reprezintă o invitaţie clară către PNL pentru a ieşi de la guvernare. Orest Onofrei a spus că recent a avut loc o premieră politică, prin înfiinţarea unei uniuni, USD, în cadrul unei alte uniuni, USL. „Este un şah etern politic pe care PSD îl dă PNL-ului. PNL mai face câte o mutare inspirată, uneori neinspirată. Însă ultimul şah care aproape pare şah mat este că s-a creat un lucru care nu s-a mai întâmplat din punct de vedere politic. S-a făcut USD, în interiorul USL. Un USD care e tot USL dar fără L, adică fără liberali”, a spus Orest Onofrei.

El a arătat că PNL ar trebui să iasă de la guvernare în vederea refacerii dreptei în politica românească, în condiţiile în care formarea USD reprezintă coagularea stângii pentru viitoarele alegeri prezidenţiale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... Neagu Mircea

    Pai i-au pus pe PNL-ISTI pe faras cu maturoiul.Oricum asta trebuia sa se intample daca PNL-UL s-a aliat cu dracu si nu a ramas de dreapta cum era normal.SI DE ASTA-I VINOVAT CACARAUL ANTONESCU.Sa vina JOHANNIS si sa-i dea peste bot lui ANTONESCU , sa candideze el la resedentie si va iesi!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava