• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, consideră că înfiinţarea Uniunii Social Democrate din care fac parte PSD, PC şi UNPR, reprezintă o invitaţie clară către PNL pentru a ieşi de la guvernare. Orest Onofrei a spus că recent a avut loc o premieră politică, prin înfiinţarea unei uniuni, USD, în cadrul unei alte uniuni, USL. „Este un şah etern politic pe care PSD îl dă PNL-ului. PNL mai face câte o mutare inspirată, uneori neinspirată. Însă ultimul şah care aproape pare şah mat este că s-a creat un lucru care nu s-a mai întâmplat din punct de vedere politic. S-a făcut USD, în interiorul USL. Un USD care e tot USL dar fără L, adică fără liberali”, a spus Orest Onofrei.

El a arătat că PNL ar trebui să iasă de la guvernare în vederea refacerii dreptei în politica românească, în condiţiile în care formarea USD reprezintă coagularea stângii pentru viitoarele alegeri prezidenţiale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava