Concert pascal
MOPAN Suceava

Televiziunea Intermedia Suceava, Radio Top și Jupânu, cu sprijinul Shopping City, vă invită la o dezbatere cu tema: ”Oprește cancerul de col uterin!”. Este sloganul sub care Asociația Europeană de Prevenire a Cancerului Cervical desfășoară, în intervalul 19-25 ianuarie, a 8-a Săptămînă de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. De unde pornim, de unde ar trebui să își ia femeile informațiile, ce trebuie să facă pentru a preveni îmbolnăvirea? Ce au de făcut atunci cînd află că sunt bolnave? Poate fi această boală tratată și altfel decît prin intervenție chirugicală? Cît de important este pentru o femeie bolnavă să găsească suport moral în familie, la serviciu, la spital, la biserică? Sunt doar cîteva dintre întrebările la care vor da răspunsuri medici, psihologi, preoți, bolnave. Printe aceştia: Dr. Laura Coca, ginecolog, SJU Suceava,coordnatorul programul de screening al cancerului de col uterin, Dr. Maria Bucșineanu, de la Centrul de Planificare Familială de la Policlinica Mare, dr. Irina Badrajan, medic de famile, ginecologul Dan Dumitrache, psihologul Doina Maria Schipor şi preotul Cătălin Cornel Mureș, preot paroh la Biserica Sfîntul Mina.

Întîlnirea are și un caracter umanitar: o bolnavă de cancer de col uterin, care nu-și permite plata operației care-i poate salva viața, va primi banii strînși din vînzarea unor obiecte donate de artiști și alți oameni cu suflet mare din Suceava.

Evenimentul va fi completat de un recital susţinut de Gabriela Teişanu, dar şi de Johanes Raimund Onesciu şi Ciprian Reuţ. Evenimentul are loc miercuri, 22 ianuarie, de la ora 17:00, la Shopping City Suceava!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava