Comenzi MOPAN Suceava

                 Primăria Oraşului Siret, împreună cu Organizaţia Douzelage Siret organizează pe data de 19 septembrie 2014, începând cu ora 10.30, conferinţa de presă cu tema: Oraşul Siret, gazda Adunării Generale a organizaţiei Douzelage în luna Aprilie 2015.

Acest eveniment este unic în România deoarece va găzdui reprezentanţi ai tuturor tărilor din Uniunea Europeană, fiind un prilej deosebit de promovare a României în general dar şi a Bucovinei în particular. Întâlnirea de la Siret va fi apoi prezentată şi discutată în mass media din toată Europa, fiind foarte important ca acest proiect să fie organizat perfect pentru a reflecta pozitiv imaginea ţării noastre şi a oraşului Siret ca gazdă a acestui eveniment de amploare europeană.

Menţionăm că oraşul Siret este unicul reprezentant al României care face parte din Asociaţia Douzelage, asociaţie care reuneşte 27 de oraşe istorice din tot atâtea ţări membre UE şi care a fost înfiinţată în anul 1989. Cu timpul, Douzelage a selectat câte un reprezentant din fiecare ţară membră UE şi a fost recompensată cu „Steaua de Aur” a UE pentru organizaţii ce militează în domeniul înfrăţirii între oraşe.

Siretul a aderat la Douzelage în anul 2010, reprezentând România, şi în anul 2015 va fi gazda reprezentanţilor din toate cele 27 de ţări, organizând „Adunarea Generală” a asociaţiei. Pe lângă reprezentanţii oficiali ai fiecărui oraş, vor fi şi participanţi din cadrul organizaţiilor de tineret şi din cadrul instituţiilor de învăţământ din fiecare localitate europeană. În total, aşteptăm un număr de peste 150 de participanţi din întreaga Europă.

La şedinţa de deschidere vor fi invitaţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, regionale şi naţionale din România, politicieni şi reprezentanţi ai corpurilor diplomatice ale ţărilor europene în România.

Conferinţa de presă va fi susţinută de domnul primar al oraşului Siret – Adrian Popoiu, de domnul Cezary Salamończyk – preşedinte al organizaţiei Douzelage şi de domnul Viorel Haiura – consilier al primarului şi coordonator de proiect.

Organizarea Adunării genenrale va fi finanţată prin proiectul european „Anul European al Dezvoltării Durabile în Douzelage”, din cadrul Europe for citizens, în valoare de 53.750 Euro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava