Concert pascal
MOPAN Suceava

Oreste Teodorescu a vorbit deschis despre cearta dintre el și Mircea Badea! Oreste a făcut dezvăluiri despre conflictul cu fostul său prieten bun.

„Eu cu tatăl lui am fost apropiat, îi și datorez un job. Cu mult timp înainte să-l cunosc pe Mircea Badea, am lucrat cu tatăl lui și cred că am făcut o echipă foarte bună. A fost ca un mentor pentru mine. De fapt, mi-a plăcut mai mult de tatăl lui decât de Mircea Badea, cel puțin o bună perioadă de timp, până am devenit foarte buni prieteni”, a povestit Oreste în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

Oreste a dezvăluit că prietenia dintre el și Mircea Badea s-a terminat din lucruri pe care le cataloghează ca fiind drept penibile. Practic, aceștia s-au certat din considerente politice, având viziuni total diferite și susținând fiecare alte partide politice, potrivit click.ro. Astfel, micile conflicte au ajuns să îi îndepărteze unul de altul, fiecare urmându-și drumul său.

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/primetime/oreste-dezvaluiri-despre-cearta-cu-mircea-badea-2263773.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava