Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, a fost ales sâmbătă la șefia organizației municipale Suceava a PMP. Andronache care a deținut funcția cu titlu interimar nu a avut contracanditat. El va fi secondat de un secretar general în persoana consilierului local Constantin Munteanu și de un secretar general adjunct în speță Mihai Sorin Hanceriuc. Au mai fost aleși opt vicepreședinți și anume Cătălin Eugen Alexandroaie, Andrei Marian Ciutac, Mihaela Anca Gâtlan, Viorel Florian Gheorma, Johannes Raimond Onesciuc, Angelica Pânzaru, Adrian Cătălin Tabarcea și Ioan Cozorici.

Tabloul Consiliului Eexecutiv Municipal Suceava a PMP mai numără opt secretari executivi și un trezorier în persoana lui Aurica Marcu. În discursul său Marian Andronache a trecut în revistă pe scurt bilanțul din ultimii ani cu accent pe anul electoral 2016.

”Organizația Municipală a trecut prin focul a două bătălii electorale – locale și parlamentare. Chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite, am obținut ceva experiență și știu, împreună cu echipa mea – cu voi, ce avem de făcut în continuare. Și o experiență mai puțin plăcută poate avea beneficiile ei, dacă în felul acesta este posibilă o percepție diferită asupra evenimentelor. Privesc acum lucrurile dintr-un alt unghi, cred că acum viziunea de ansamblu asupra strategiei de lucru este mult mai realistă, mai ales din punct de vedere organizatoric. Din acest motiv, vreau să facem lucrurile diferit în ceea ce vor urma și m-am bucurat să aflu că echipa mea îmi împărtășește părerea. În primul rând, avem un statut al partidului și un regulament de organizare și funcționare pe care trebuie să le respectăm punct cu punct și sunt convins că apoi vom culege și roadele. De asemenea, trebuie ca organizarea în teritoriu să fie mult mai pronunțată, cu ramificații în fiecare cartier al orașului. În acest sens, este necesară o activitate intensă a președinților secțiilor de votare. Fiecare dintre dumneavoastră vă veți selecta o echipă formată din minim 10 membri cu care să lucrați îndeaproape. Dar nu singuri! Fiecare membru al Consiliului Executiv Local va coordona și va ajuta câte un grup de 4 președinți ai Organizațiilor Secțiilor de Votare și, indiferent dacă suntem în campanie sau nu, periodic, vom avea întâlniri cu echipele în teritoriu, la care bineînțeles că voi participa și eu”, a spus Andronache.

El a adăugat că o atenție deosebită va fi acordată pe viitor Organizației de Tineret, în direcția consolidării ei. ”La acest țel putem participa cu toții prin aducerea de noi membri dar și prin motivarea și sprijinirea celor deja existenți. Din punctul meu de vedere, Organizația de Tineret este forța unui partid, viitorul, și de aceea pentru a avea un viitor strălucit avem nevoie de o echipă performantă la tineret. De mare importanță sunt și Organizațiile de Femei și de Seniori de la care îmi doresc o activitate mai intensă și, bineînțeles, extinderea lor”, a subliniat liderul PMP Suceava. El a spus că porțile Partidului Mișcarea Populară sunt deschise în continuare pentru cooptarea de noi membri, cu promisiunea că fiecare efort al fiecărui membru de partid spre buna funcționare a organizației este prețuit și răsplătit pe măsură.

Exemple elocvente în acest sens sunt domnii Johannes Onesciuc și Andrei Ciutac care, deși s-au alăturat de curând echipei PMP, și-au câștigat, prin activitatea lor, un loc bine-meritat în lista candidaților de astăzi pentru Consiliul Executiv Municipal. Aș vrea să ne promitem reciproc că dacă până acum am obținut rezultate bune împreună, în cele ce urmează vom obține scoruri și mai frumoase, dar asta prin seriozitate și implicare deplină din partea tuturor membrilor organizației”, a conchis Andronache. La alegerile de sâmbătă au fost prezenți liderul partidului Eugen Tomac și deputatul Petru Movilă, coordonatorul regional pe Moldova.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava