Concert pascal
MOPAN Suceava

Mică, mică, dar a rezistat aproape două luni, luptând cot la cot cu adversari de temut. Totuși, problemele de sănătate i-au pus piedici Otiliei Bilionera și a fost eliminată în ediția de duminică seara, notează click.ro.

Otilia se confruntă cu afecțiuni renale dinainte de a intra în competiție. A venit în junglă cu o pungă de antibiotice, însă condițiile precare, lipsa de igienă, efortul și lipsa alimentației, din păcate, și-au spus cuvântul. Nici tratamentul nu a mai putut face față.

„Otilia are dureri mai de rinichi. Se luptă cu o infecție urinară, a luat antibiotic puternic din cauza căruia s-a ales cu o altă problemă intimă. A rezistat eroic până acum și a dovedit că are o forță, i se potrivește proverbul buturuga mică răstoarnă carul mare. Numai că problemele ei de sănătate sunt destul de mari și se chinuie. În plus, acestea și-au pus amprenta și din punct de vedere psihic. Oti este foarte vulnerabilă emoțional, plânge din orice”, a spus pentru Click! o sursă din anturajul solistei.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/otilia-billionera-eliminata-de-la-survivor-ce-412005.html#gal=YLu-oC-STi&gal_i=7&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava