Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubirea durează trei ani! Cel puțin așa s-a întâmplat și pentru frumoasa Otilia Bilionera, care nu prea are noroc în amor! Artista a anunțat că s-a despărțit de iubitul arab, cu care spera să ajungă la altar! Motivele au fost strâns legate de religia partenerului, notează click.ro.

După o relație frumoasă de trei ani, plină de momente emoționante și clipe de neuitat, Otilia Bilionera și iubitul arab și-au spus „Adio!”. Fără resentimente! Cei doi sperau să facă nuntă, dar iată că artista nu a putut să treacă la religia partenerului ei!

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a anunțat Otilia, potrivit sursei citate.

Cu toate că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, Otilia și fostul iubit au rămas în relații foarte bune. „Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai precizat solista, într-un comunicat al casei ei de discuri.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/otilia-bilionera-s-a-despartit-de-iubitul-635044.html#gal=sGHakz85D-&gal_i=7&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava