MOPAN Suceava

După Inna – “Hot” și Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantăreață româncă cu un debut internațional spectaculos întâmplat în ultimii 5 ani.

Succesul OTILIEI se cuantifică și în cele aproape 200 milioane de vizualizari ale piesei „Bilionera” pe canalele youtube, în licențierea piesei în America de Sud, toată Europa de Sud-Est si o parte din Europa de Vest.  Poziționarea pe primele locuri în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru , Bulgaria etc. este sustinută de faptul că pentru această perioadă în agenda OTILIEI  nu mai există disponibilitate pentru evenimente.

După ce a dezlăntuit pasiunea fanilor și a cucerit topurile internaționale cu „BILIONERA”, după ce a reușit sa își impresioneze fanii de peste hotare în spectacolele pe care le-a susținut în afara granițelor țării, OTILIA  dovedește că a câștigat și aprecierea fanilor de pe Facebook. Mai exact, OTILIA  a postat zilele trecute o fotografie  care a reușit să strângă peste 70.000 like-uri pe baza naturaleții și frumuseții  sale, aceasta a devenit virală și a fost vizualizată de peste 1,3 milioane de utilizatori ai platformei de socializare.

Cel de-al doilea single lansat “Aventura” se bucură la scurt timp după lansare de popularitate și locuri fruntașe la radiouri din Polonia, Bulgaria, Turcia, Bulgaria și multe altele.

Facebook: https://www.facebook.com/Otilia.official/
#Bilionera: https://www.youtube.com/watch?v=-j0dlcfekqw
#Aventura: https://www.youtube.com/watch?v=-pqrKXfNR68

Otilia este a treia cântăreaţă din România cu un debut internaţional spectaculos, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava