KeysFin, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de credit risc management şi informatii de afaceri din România, anunţă lansarea asistentului virtual Eliza prin careOTP Leasing România, parte din OTP Grup, automatizează procesul de ofertarepentru persoane juridiceși oferă suport 24/7 pentru clienții existenți, bazându-se pe accesul în timp real la informații de business actuale, oferite de KeysFin.

Găzduit direct în site-ul OTP Leasing, Eliza poate fi accesată atât de către clienţii actuali, prin platforma securizată de client My Leasing, cât şi de către clienții potenţiali. Clienţii din portofoliul OTP Leasing România au acces la interogări legate de cont, situaţiile de plată a ratelor sau își pot descărca împuternicirile de daună și de ieșire din țară.
Clienţii potenţiali au astfel la dispoziţie diverse simulări de rate prin intermediul chatbotului. În situaţia în care un potenţial client este de acord cu o simulare, Eliza captează informaţiipe baza codului unic de înregistrare fiscală, realizează automat verificarea companiei prin integrarea de microservicii cu KeysFin,apoi salvează informaţiile colectate în soluţia CRM a companiei. Astfel, consultanții de vânzări ai OTP Leasing primesc toate informaţiile necesare despre oportunităţile colectate prin intermediul Elizei, îmbunătățind timpul de răspuns pentru clienți.

“Unul dintre pilonii pe care construim este de a oferi clienților sau celor potențiali posibilitatea de a realiza oricând și de oriunde activitățile de care au nevoie în relația cu compania noastră. Astfel, ne concentrăm pe dezvoltarea soluțiilor de tip self-service, disponibile 24/7 la un click distanță pentru utilizatori. Lansarea chatbotului Eliza este cea mai recentă initițivă în această direcție. Eliza este gândită pornind de la nevoile recurente ale clienților noștri și ale celor care doresc să obțină finanțare. Este o continuare firească a efortului nostru de a oferi soluții prietenoase pentru afacerile locale, care sprijnă debirocratizarea și eliminarea timpului de așteptare și le permite companiilor să se concentreze pe business și dezvoltarea acestuia.” subliniază Steliana Moraru, Head of Marketing and Digital Transformation, OTP Leasing.

“Mă bucură adoptarea tehnologiei DRUID atât la nivelulOTP Bank,cât şi OTP Leasing, organizaţii cu portofolii sofisticate de soluţii şi tradiţie de peste 10 ani în România. Dacă chatbotul Octavian dă o mână de ajutor agenţilor din centrul de suport clienţi al OTP Bank, iată că chatbotul Eliza dezvoltat cu OTP Leasing oferă o soluţie de automatizare utilăîn mod self-service pentru clienți și consultanți de vânzări. Este o iniţiativă lăudabilă de agilitate într-un context în care canalele digitale devin normalitate.” declară Liviu Drăgan, CEO Druid.

“Tehnologia evoluează constant, iar mediul de business odată cu ea, așa că misiunea KeysFin este de a preîntâmpina tendințele în domeniu și de a inova constant. Iar, când inovația se traduce în soluții utile și imediat aplicabile pentru una din cele mai importante organizații locale, OTP Leasing România, nu putem decât să fim mândri că rezultatul muncii noastre va contribui la validarea cât mai rapidă a unui potenţial client. Bineînțeles, integrarea cu chatbot-ul Eliza este o parte importantă din acest proces și dorim să îi felicităm pe partenerii noștri de la DRUID pentru viziunea pe care o au, precum și pentru expertiza în ceea ce privește dezvoltarea asistenților virtuali ai viitorului.” declară Roxana Popescu, Managing Director KeysFin.
Pentru mai multe informaţii accesaţi www.keysfin.com.

Despre OTP Leasing România
OTP Leasing România a fost înfiinţată în anul 2007 şi face parte din grupul OTP Bank, acţionarii majoritari fiind OTP Bank România şi Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria). OTP Leasing România oferă pentru persoane juridice un portofoliu variat de produse de leasing financiar, destinat achiziției de autoturisme, vehicule comerciale și echipamente. Compania are sucursale în București, Iași, Brașov, Timișoara și Cluj. OTP Leasing finanțează companii de pe întreg teritoriul României.

Despre Druid
DRUID (www.druidai.com) este o companie de tehnologie AI care oferă organizaţiilor de tip Enteprise instrumente şi tehnologii conversaţionale. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate pe roluri şi procese şi a tehnologiei proprietare NLP, DRUID permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi. În mai puţin de 2 ani de la lansare, tehnologia DRUID este folosită de peste 50 de companii, printre care Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.

Despre KeysFin
KeysFin (www.keysfin.com) oferă servicii de business information şi credit risk management dedicate mediului de afaceri: rapoarte de credit, monitorizare, analiza competiţiei, studii şi analize sectoriale. KeysFin deţine aplicaţia Keysfinder, prin intermediul căreia utilizatorii au la îndemână un instrument gratuit care centralizează şi facilitează accesul la verificarea bonităţii unei companii cu scopul de reduce riscul comercial şi frauda în mediul de business din România. Cu un portofoliu de peste 700 de clienți și o experiență de peste 8 ani, KeysFin este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de business information și un partener al unor companii de profil cunoscute pe plan internațional.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava