Concert pascal
MOPAN Suceava

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, este o femeie extrem de puternică, însă ce a făcut-o să treacă peste greutăți este credința în Dumnezeu. Vedeta a trecut printr-o neplăcere (n.r. accidentul fiului ei), însă acum ea și familia ei sunt bine, așa că a povestit pentru Click! noutăți din viață ei profesională, dar și de familie.

Click!: Cum este noul sezon, cel de-al 18-lea, al emisiunii „Te cunosc de undeva”?

Ozana Barabancea: De 10 ani și aproximativ 18 sezoane sunt jurata la emisiunea transformărilor de la Antena 1 și ma simt bine în echipa emisiunii „Te cunosc de undeva”. Noul sezon al emisiunii este foarte dinamic, plin de surprize, sunt doar jurat, nu mai sunt profesoară de canto, a fost decizia producătorilor.

Îmi e dor de rolul meu, să explic, să predau, mă simțeam bine. Mă regăseam în acel rol, mă autovalidam. Sunt reguli noi, formatul un pic diferit, e mai mult suspans, îmi lipsește că nu mai vorbește Ruli, poate se va reveni la asta. Mă bucur când mă așez pe scaun, îmi place ce văd, ce aud, este o provocare cu multe travestiuri, sunt piese grele, unele greu de interpretat, unele mai puțin grele.

Pot să spun că „Te cunosc de undeva” este o școală pentru concurenți, pentru tinerii care vor să se lanseze și vor să lanseze ceva nou, și o revalidare a celor cu o carieră deja consacrată.

Citește interviul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/ozanei-barabancea-i-s-au-luat-din-drepturi-la-2204450.html

Ozanei Barabancea i s-au luat din „drepturi” la „Te cunosc de undeva”. Dezamăgirea cea mai mare a juratei: „A fost decizia producătorilor”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava