Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea interimară a Spitalului Județean Suceava a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că această unitate spitalicească se va redeschide pentru pacienții non-Covid pe data de 2 iunie. Managerul interimar al spitalului, dr. Anatolii Buzdugan, a ținut să evidențieze faptul că în ultima săptămână s-a menținut tențința de scădere a numărului de pacienți cu noul coronavirus. Anatolii Buzdugan a spus că media zilnică a pacienților cu noul Covid care au fost externați a fost de 30. El a amintit că în momentul de față în Spitalul Județean Suceava mai sunt 206 de pacienți cu noul coronavirus, 17 dintre aceștia fiind în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, din care șapte sunt intubați. Anatolii Buzdugan a mai precizat că revenirea la normal a activităţii spitalului este oportună şi în condiţiile în care unele unităţi medicale din Iaşi, clinici, unde erau trimişi pacienţi de la Suceava, au început să aibă probleme cu infectările cu noul coronavirus în rândul cadrelor medicale.
Prezent în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, directorul medical al Spitalului Judeţean, dr. Valeriu Gavrilovici a explicat că în prima etapă de redeschidere a spitalului vor deveni funcţionale mai multe secţii, printre care ortopedie, urologie, chirurgie generală, neurochirurgie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie sau nefrologie. Valeriu Gavrilovici a făcut un apel către pacienți să înțeleagă faptul că spitalul județean se redeschide în special pentru urgențele medicale. El a făcut un apel la pacienți să fie responsabili și să vină la spital doar în situația în care au cu adevărat o urgență medicală.

Pacienţii non-Covid vor putea fi trataţi la Spitalul Județean Suceava începând de pe 2 iunie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava