Concert pascal
MOPAN Suceava

Kelly Clarkson își mai dorește un copil, în ciuda faptului că anterior a declarat că „mai bine ar muri” decât să râmâmă însărcinată pentru a treia oară.

Cântăreața le este mamă lui River, în vârstă de cinci ani, și lui Remington, în vârstă de patru ani, dar și mamă vitregă celor doi copii ai soțului ei, Brandon Blackstock, pe care acesta îi are dintr-un mariaj anterior.

În timpul ultimei ediții din talk-show-ul ei, în care l-a intervievat pe celebrul bucătar Gordon Ramsay – care i-a arătat băiețelul lui în vârstă de 13 luni, Oscar – Kelly a exclamat, potrivit contactmusic.com: „Oh, Doamne! Nu îmi fă una ca asta. Îmi doresc atât de mult încă un copil, dar soțul meu îmi spune mereu categoric ‘Nu! Avem patru!’. Intri în ‘febra bebelușilor’ când îi vezi, îți dai seama că îți e dor de piciorușele lor grăsuțe și de fățuca lor mititică.”

Înainte de a-l naște pe băiețelul ei, Kelly a declarat că nu mai vrea să rămână vreodată însărcinată. „O, nu, am terminat.”, a spus vedeta pop în timpul unei emisiuni radio. „O, Doamne, nu mai pot să fiu încă o dată însărcinată… Sincer, la prima sarcină mi-a fost foarte rău și am zis că nu voi repeta experiența, dar s-a întâmplat, iar de data asta a fost mult mai rău.”

Forma severă a greţurilor matinale în timpul sarcinii sau hyperemesis gravidarum, boală de care suferă Kelly, 33, afectează circa 1,5% dintre gravide, manifestându-se undeva începând cu săptămâna a patra pâna la a zecea de sarcină. Boala este caracterizată de scădere în greutate, stări de vomă greu de controlat, tulburări de ordin electrolitic şi de cele mai multe ori impune spitalizarea.

„Este de o sută de ori mai rău ca grețurile matinale.”, a adăugat Kelly. „Am fost spitalizată, pentru a primi fluide. Este ca și cum corpul meu nu ar fi făcut pentru a fi gravidă. Mi-aș dori să pot spune cp au fost două experiențe minunate, dar nu…”

Kelly și Brandon s-au căsătorit în 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava