• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

3.168,34 de hectare de culturi agricole din zece localităţi au fost afectate de grindina căzută în cursul săptămânii trecute. Prefectul Florin Sinescu a declarat că valoarea pagubelor este de 8 milioane de lei. Sinescu a subliniat că cele mai afectate au fost culturile de porumb. ”Culturile nu sunt compromise în totalitate adică nu avem terenuri unde să avem pagube de sută la sută. În general vorbim de cultura de porumb care a fost cea mai afectată iar acolo unde va fi cazul agricultorii vor realiza reînsămânțări. Culturile de cartof, de grâu nu au fost afectate așa cum s-a întâmplat anul trecut”, a declarat prefectul. El a mai spus că în urma ploilor torenţiale și a vijeliilor înregistrate săptămîna trecută au avut de suferit mai multe obiective de infrastructură din 19 localităţi. Prefectul a menţionat că, în total, au fost afectate cinci drumuri județene pe o lungime de 16 kilometri, cinci poduri și podețe de pe drumurile județene, 74 de drumuri comunale în lungime de 107 kilometri, 4 poduri și 33 de podețe de pe drumurile comunale. ”Nu am avut drumuri distruse sau localități izolate. Consiliul Județean a intervenit prompt pe drumurile județene iar primăriile pe drumurile comunale acolo unde infrastructura a fost colmatată de aluviuni”, a mai spus Sinescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava