• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ce familie frumoasă are umoristul Cornel Palade (64 de ani), de parcă nici n-ar fi fost atinsă de probleme în urmă cu doi ani și jumătate!

În weekend, la “Fashion TV Winter Festival”, eveniment care s-a desfășurat la Centrul Lux Divina din Brașov, actorul a venit la braț cu soția sa, Iuliana (53 de ani). Este și prima ieșire în public cu nevasta, la un astfel de eveniment monden, după scandalul cu iz de amantlâc de acum doi ani și jumătate, când soția l-a prins pe umorist cu o femeie mult mai tânără, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/palade-si-recastigat-familia-dupa-ce-nevasta-l-prins-cu-amanta-tinerica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava