Concert pascal
MOPAN Suceava

Bat clopote de nuntă pentru Cezar Ouatu! Contratenorul a cerut-o de nevastă pe iubita lui, Andreea Petria, stewardesa cu care se iubeşte de noua ani, în finala emisiunii „Te cunosc de undeva”, show pe care reprezentantul României la Eurovision 2013 l-a câştigat. Frumoasa blondă a acceptat printre lacrimi cererea în căsătorie, iar în aceste zile cei doi „porumbei” sărbătoresc evenimetul în Dubai, scrie click.ro.

Unul dintre cele mai impresionante momente ale serii de sâmbătă l-a avut ca protagonist pe finalistul Cezar Ouatu. Acesta a căzut în genunchi și, cu vocea gâtuită de emoție, a cerut-o de soție pe iubita lui, Andreea. Contratenorul s-a hotărât să facă acest pas chiar în ziua finalei. Andreea Petria (31 de ani) a rămas fără cuvinte. Aflată în public, blondina a fost invitată pe scenă şi nici nu ştia ce urma să i se întâmple, conform sursei citate.

La scurt timp după acest moment, cei doi au plecat să marcheze evenimetul în Dubai. Tânăra a publicat pe contul ei de facebook o fotografie cu inelul pe care Cezar Ouatu i l-a dăruit în faţa tuturor, făcând-o cea mai fericită femeie.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/unde-petrece-cezar-ouatu-dupa-ce-si-cerut-iubita-de-nevasta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava