Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu (46 de ani) a demonstrat, în numeroase rânduri, că se pricepe să își țină bărbatul fericit. În ultima perioadă, pare că asta a devenit cel mai important scop al vedetei, întrucât, de dragul lui, ar face orice. Chiar dacă asta implică să petreacă ore întregi în bucătărie sau cu aspiratorul în mână, scrie click.ro.

În timpul liber, Mihaelei îi place să își asume rolul de casnică, și chiar își îndeamnă admiratoarele virtuale să facă la fel. Într-un mesaj publicat recent pe o rețea socială, vedeta le sfătuiește pe acestea să fie femei de casă. „Într-o țară ca a noastră, gătitul, până să devină show de televiziune, era o banală îndeletnicire a majorității femeilor – îți iubești familia, o hrănești, o speli, o calci, o aspiri, că doar ăsta e principalul rol al femeii în casă, după… și după făcut și crescut copii. Îmi vine să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la formarea mea ca… bucătăreasă, de la mediul comunist în care nu era nimic interesant la TV și nici nu postam chiftelele pe Instagram, până la femeile harnice din familie, care mi-au dăruit atâtea secrete despre sosuri, supe, aluaturi, prăjituri…”, își începe vedeta „argumentarea”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/raduleasca-razboi-cu-feministele-asta-e-principalul-rol-al-femeii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava