• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.
Galerie foto82 poze în acest set

Parada cavalerilor cu făclii desfășurată joi seară pe străzile municipiului Suceava Suceava în deschiderea ediției 2014 a Festivalului de Artă Medievală a scos orașul din amorțire. Zeci de cavaleri și domnițe au defilat  pe traseul Obcini – George Enescu – Primărie – Bulevardul Ana Ipătescu – Cetatea de Scaun stârnind entuziasmul miilor de suceveni care au umplut trotuarele dar mai ales al copiilor (programul complet al festivalului). La parada cavalerilor cu făclii care a fost condusă ca și anul trecut de directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, îmbrăcat în straie de boier și de vestitul toboșar al Cetății Sighișoara au participat aproximativ 250 de persoane. Festivalul de artă medievală va avea loc în perioada 14 – 17 august 2014, la Cetatea de Scaun şi Muzeul Satului Bucovinean, unde, cavaleri, domniţe, păpuşari şi cascadori vor oferit publicului, ca în fiecare an , turniruri , spectacole cu foc, dansuri, cântece medievale şi şcoli de lupte, comedia dell’arte, teatru pentru copii, muzică medievală, tir cu arcul şi acrobaţii cu cai.

Parada cavalerilor cu făclii a scos Suceava din amorțire, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava