• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Parada obiceiurilor de iarnă care va fi organizată în Suceava în data de 27 decembrie 2012 nu va mai bloca traficul rutier de pe bulevardele municipiului reşedinţă de judeţ. Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a declarat că parada măştilor şi spectacolele de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou nu se va mai desfăşura pe traseul zona Metro – Primărie – Palatul Administrativ, tocmai pentru ca traficul rutier să nu mai fie blocat. „O să încercăm să blocăm cât mai puţin partea rutieră a Sucevei. Acest spectacol se va desfăşura tot în zona centrală a Sucevei, dar nu o să mai fie o paradă care să înceapă de la Metro până la Consiliul Judeţean şi nu o să mai intrăm pe carosabil, în special pe bulevardele mari”, a spus Nechifor, care a adăugat că parada obiceiurilor de iarnă va avea loc doar pe traseul de la magazinul Bucovina – Muzeu – zona centrală a Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava