• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Paris Hilton și-a proiectat singură casa din Beverly Hills și a transformat-o dintr-o locuință cu ”pereți simpli, netezi, fără modele și fără scări din lemn” în casa visurilor sale, o casă cu camere foarte spațioase și cu un club de noapte privat, informează contactmusic.com.

Ea a declarat pentru revista OK, potrivit sursei citate: ”Am cinci dormitoare. Preferatul meu este cel în care dorm eu. Îmi ador dulapurile. Deasemenea, îmi place la nebunie clubul meu de noapte privat, pentru că dau o mulțime de petreceri.”

Paris a mărturisit că nu-i place nimic mai mult decât să își invite prietenii acasă la ea: ”Îmi place foarte mult să fac asta, pentru că ne distrăm, iar acest club este pentru toții prietenii mei. Am dat o petrecere aici în urmă cu vreo două săptămâni cu ocazia zilei de naștere a fratelui meu.”, a mai spus Paris Hilton, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava